Menu

Over mij

Mijn naam is Justin Thodé. Ik ben een 31 jarige “fitmom” van 2 kinderen. Van jongs af aan heb ik sport erg interessant gevonden. Ondanks dat bijna mijn gehele familie a-sportief en zwaarlijvig is, wilde ik zelf altijd lekker fysiek bezig zijn en vond ik sport helemaal het einde! Als klein meisje speelde ik voetbal in een jongens team. Lekker hard, snel en technisch. Daar hield ik van en nog steeds is er niets veranderd. De liefde voor boksen heb ik jaren later pas ontdekt. Laat dat nou ook snel, hard en technisch zijn.

8 jaar geleden begon mijn fitnessavontuur. 3 jaar later verwisselde ik mijn blauwe KLM pakje voor sneakers en comfy sportoutfits. Omdat ik net verhuisd was naar een totaal andere stad, en daarnaast ook graag wat meer sociale contacten op wilde bouwen, schreef ik me in bij een sportschool. Na de eerste training was ik op slag verliefd. Dit is het dacht ik, dit is mijn soort “sport”. Na 3 jaar dagelijks in de sportschool bezig te zijn geweest met voornamelijk krachtraining, heb ik mijzelf laten omscholen.

Het afgelopen 1,5 jaar heb ik mijzelf veel bezig gehouden met mijn andere liefde, die later nog veel groter bleek dan gedacht. Ik kreeg namelijk de mogelijkheid om te kiezen welke les ik in de sportschool wilde gaan geven. BodyBoxx werd het! Ik heb een aantal jaar geleden boks workouts gedaan en ik vond dit zo gaaf! Om ervoor te zorgen dat ik niet de zoveelste fitnesscoach zou zijn die zomaar bewegingen voordoet, ben ik zelf flink aan de bak gegaan. Ik ben gaan trainen bij een boksschool om mee te trainen met de grote en snelle mannen, ik heb verschillende grote kickboksgala’s bezocht, veel techniek bestudeerd èn 2 les certificaten behaald om dan eindelijk als gecertificeerde instructeur les te mogen geven.

Momenteel geef ik boks en een shadow mixed martial arts (combinatie van schaduw boksen, muay thai, karate, tai chi) geïnspireerde groepsplessen waarbij er veel aandacht besteed word aan techniek en uitvoering. Het aanleren en verbeteren van boks technieken wil ik d.m.v. personal training verder gaan uitbreiden.

Het geven van personal training is mij overigens niet vreemd. In het verleden heb ik voor een grote fitnessketen de personal training voor de afvallen en afblijven groep verzorgd. Uiteraard ben ik door de jarenlange ervaring als fitnesscoach niet alleen beperkt tot het begeleiden van alleen afvallers. Meerdere doelstellingen zijn dus mogelijk.

Ik ben in het bezit van fitvak A+B. Ook ben ik in het bezit van een Bodyboxx en ClubBattle certificaat.

Contact met JustFit Today

Wilt u ook uw doelen behalen, resultaat zien? Neem dan telefonisch contact met mij op: 06 – 52 43 11 11 of ga naar contact.

Ga naar contact