Menu

Trainingen

De naam personal training zegt het eigenlijk al! Deze training word afgestemd op uw persoonlijke wensen en word 1 op 1 gegeven. Hoe de training eruit komt te zien is natuurlijk afhankelijk van de
beginsituatie en de doelstelling(en). Naast de beginsituatie word er ook zoveel mogelijk rekening gehouden met wat u leuk vind om te doen.

Tijdens de training kan er gebruik gemaakt worden van verschillende attributen om weerstand toe te voegen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u niet of niet meteen met dit soort middelen gaat werken. Afhankelijk van de doelstelling kan uw training andere trainingsmiddelen/methoden vereisen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de doelstellingen balans of coördinatie verbeteren. Om deze twee grondmotorische eigenschappen beter te ontwikkelen heeft u niet direct weerstand nodig.

Bij elke training zal er altijd worden gezocht naar de zogeheten “trainingsprikkel”. Deze prikkel zorgt ervoor dat u niet alleen “beweegt” maar ook daadwerkelijk “traint”, dit principe zorgt ervoor dat elke training u een klein stukje dichter bij uw doel brengt. De intensiteit van uw training word
daardoor nauwlettend aangepast op uw kunnen.

Ook de Bokstrainingen kunnen wat betreft de inhoud sterk variëren.

  • Wilt u gaan starten met boksen (recreatief) maar wilt u (nog) niet de boksschool in?
  • Doet u een boks gerelateerde workout en wilt u uw techniek wat aanscherpen?
  • Wilt u d.m.v. boksen 1 of meerdere grond motorische eigenschappen verbeteren?
  • Wilt u gewoon boksen omdat boksen een goede workout is en bijdraagt aan een mooier,
    strakker en slanker lijf?

Allen zijn mogelijk! Uiteraard word de inhoud van uw bokstraining aangepast op uw doel.
Beide type trainingen kunnen als personal training of als duo training gedaan worden. Ook kunt u
kiezen voor een 30 minuten training of een 60 minuten training.

Contact met JustFit Today

Wilt u ook uw doelen behalen, resultaat zien? Neem dan telefonisch contact met mij op: 06 – 52 43 11 11 of ga naar contact.

Ga naar contact